Τιμώντας την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τους φορείς πολιτικής προστασίας και τις εθελοντικές ομάδες επιστέγασε ο Σ.Π.Α.Π τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου 2013

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, ενώ παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Γεν. Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών Περιφέρειας Αττικής Θ. Καρδοματέα, για λογαριασμό του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, βραβεύει τον Γ.Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Π.Γεωργιάδη.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, βραβεύει τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σ. Γεωργακόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, παραδίδει την πλακέτα στον Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Γ. Ζαφειρόπουλο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του.Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης, παραλαμβάνει για λογαριασμό του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Καλογερόπουλου, την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη.O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, κατά τον χαιρετισμό του.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, παραδίδει τιμητικές πλακέτες στους Δημάρχους Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδη, Παλλήνης Αθ. Ζούτσο, Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Χριστόπουλο, και Χαλανδρίου Γ. Κουράση.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, ενώ βραβεύει τους υπεύθυνους πολιτικής προστασίας από τους Δήμους Πεντέλης Α. Χρηστίδη, Σπάτων – Αρτέμιδας Αθ. Μαργέτη, και Διονύσου Κ. Κοντάκη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, τους Δημάρχους Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδη, Παλλήνης Αθ. Ζούτσο, Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Χριστόπουλο, και Χαλανδρίου Γ. Κουράση, ανάμεσα στους βραβευθέντες μαθητές.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, παραδίδοντας τιμητικές πλακέτες σε εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων του Αμαρουσίου και των δήμων μελών του Σ.Π.Α.Π


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του ΣΚΑΪ Γ. Κεραμιτζόγλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σ. Γεωργακόπουλο, τον Γ.Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Π.Γεωργιάδη, τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Γ. Σταύρακα, και τον Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Γ. Ζαφειρόπουλο.

Οικογενειακές φωτογραφίες τους παρόντες εκπροσώπους πολιτικής προστασίας και τα μέλη των εθελοντικών ομάδων.


 


Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, για το σημαντικό έργο του στον τομέα της πυροπροστασίας, εκπροσώπους της Πολιτείας από εντεταλμένους φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εθελοντικές ομάδες από τους 12 Δήμους μέλη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) τίμησε για την προσφορά τους στην επιτυχή έκβαση της αντιπυρικής περιόδου 2013 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Πατούλης. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρόντων εκπροσώπων της Πολιτείας, της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Αστυνομικών, Δασικών Αρχών και πλήθους εθελοντών και εργαζομένων του Συνδέσμου από όλους τους δήμους μέλη του.


Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης του Σ.Π.Α.Π που πραγματοποιείται προς τιμήν όλων εκείνων των ανθρώπων χάρη στις προσπάθειες των οποίων αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε περιστατικό φωτιάς ή άλλης έκτακτης ανάγκης στα διοικητικά όρια του Συνδέσμου αλλά και εκτός αυτών, σε όλη τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.


Τονίζοντας τα υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας που επέδειξε ο Σ.Π.Α.Π, ο κ. Πατούλης, επικεντρώθηκε στην έγκαιρη χρηματοδότηση για πυροπροστασία από μέρους της Πολιτείας, στην εμπειρία του παρελθόντος και στην έγκαιρη πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού πυροπροστασίας ως τους παράγοντες που επηρέασαν καταλυτικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση του Συνδέσμου.


«Στα αποτελέσματα αυτά καθοριστικής σημασίας ήταν η συμβολή της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό. Φέτος, για πρώτη φορά, τα κονδύλια για την πυροπροστασία από μέρους της Πολιτείας έφτασαν στην ώρα τους αποδεικνύοντας ότι ο σωστός προγραμματισμός φέρνει την αποτελεσματικότητα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει βήματα μπροστά και χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόμαστε. Οι εθελοντές μας είναι οι συνεκτικοί «κρίκοι» της αλυσίδας πρόληψης που έχει δημιουργήσει ο Σ.Π.Α.Π. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, τους τιμούμε και «θωρακίζουμε» τις ζωές τους κατά την εκτέλεση του εθελοντικού τους έργου παραδίδοντας σε περισσότερους από 300 ενεργούς εθελοντές μας συμβόλαια ομαδικής ασφάλισης».


Παρουσιάζοντας τις κυριότερες δράσεις του Συνδέσμου κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο, ο κ. Πατούλης, εστίασε στην ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος που στήριξε τις δεκάδες περιβαλλοντικές και άλλες δράσεις του Σ.Π.Α.Π, θέτοντας ως στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των εθελοντών αλλά και την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας και αποτελεσματικότητας του Συνδέσμου.


Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική τη συνεισφορά των εθελοντών στην προστασία των δασών τόσο για την περιφέρεια Αττικής όσο και για τη χώρα μας εν γένει. «Το μέλλον της προστασίας του περιβάλλοντος είναι ο εθελοντισμός» τόνισε ο κ. Δένδιας, και «αυτό που έχει σημασία είναι καθένας μας να συνεισφέρει με το δικό του μερίδιο προσπάθειας, ευθύνης και χρέους, για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας».


Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Γεωργακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, έδωσε το στίγμα της επιτυχίας των μέτρων πρόληψης καθώς κατά τη φετινή θερινή περίοδο καταγράφηκαν κατά 56% λιγότερες καμένες εκτάσεις σε σχέση με πέρυσι, αναγνωρίζοντας τα θετικά βήματα που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση της πρόληψης και πυροπροστασίας.


Τα εύσημα στον Υπουργό για τις ορατές αλλαγές που προωθήθηκαν στον τομέα αυτόν έδωσε και ο Εντεταλμένος σύμβουλος και Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Φουντάς, στον σύντομο χαιρετισμό του.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση του Υπουργού και των υπόλοιπων εκπροσώπων της Πολιτείας, των Δημάρχων μελών του Σ.Π.Α.Π, των πυροσβεστικών, αστυνομικών και δασικών Αρχών, των υπευθύνων πολιτικής προστασίας των Δήμων μελών του Συνδέσμου αλλά και των εθελοντικών ομάδων ως μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής τους στους δύσκολους μήνες της αντιπυρικής περιόδου που ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2013.


Από μέρους της Πολιτείας τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν, επίσης:


στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό,
στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρη Γεωργακόπουλο,
στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη,
στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρη Καλογερόπουλο,
στον Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Γιώργο Ζαφειρόπουλο,
και στον Εντεταλμένο σύμβουλο, Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Γιώργο Φουντά.


Για την προσφορά τους στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου τιμήθηκαν, επίσης, οι δήμαρχοι των 12 Δήμων μελών του Σ.Π.Α.Π καθώς και οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας ή οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.


Από μέρους του συνόλου των βραβευθέντων, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, εκφράστηκε η αναγνώριση των προσπαθειών αναμόρφωσης και αναδιοργάνωσης του Συνδέσμου που έχουν γίνει από την παρούσα Διοίκηση και έχουν οδηγήσει στην ενδυνάμωση του ρόλου και της εικόνας του Συνδέσμου.


Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν, επίσης, στις εθελοντικές ομάδες, από τον Δήμο Αμαρουσίου:

Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού,
Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»,
Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου,
Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου,
Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο ʼγιος Ελευθέριος»,
Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή,
Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας,
Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Η Προστασία».


Από τους υπόλοιπους Δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π στις εξής εθελοντικές ομάδες:
Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης,
Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου,
Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης,
Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ʼνοιξης,
Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου,
Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Ερυθραίας,
Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Ο.Μ.Α.Κ) Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας,
Μονάδα Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκράτειου Πολιτείας (Μ.Α.Κ.Ι.Π),
Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου.


Τιμητική πλακέτα για τη σημαντική συμβολή του στην προβολή του έργου του έργου του Σ.Π.Α.Π δόθηκε και στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία παρέλαβε εκ μέρους του σταθμού ο δημοσιογράφος Γιώργος Κεραμιτζόγλου.


Συγκινητική στιγμή στη βραδιά η τιμή στη μνήμη του πρόωρα εκλιπόντος μέλους της Εθελοντικής Ομάδας Βαρυμπόμπης που στήριξε το έργο του Συνδέσμου από το Φυλάκιο Δικαστικών και Εισαγγελέων στον Σχινιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφορά του το Φυλάκιο Δικαστικών και Εισαγγελέων στο οποίο υπηρέτησε μετονομάστηκε σε «Φυλάκιο Μιχάλης Ωρολογάς».


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων σε μαθητές σχολείων του Αμαρουσίου σε ένδειξη επιβράβευσης τη συμμετοχή τους στην τελευταία δεντροφύτευση της εαρινής περιόδου φύτευσης του 2013, δίνοντας μέσα από τη βιωματική αυτή εμπειρία περιβαλλοντικής διαπαιδαγώγησης το «παράδειγμα» προς μίμηση και από άλλους συνομηλίκους τους.


Για την προσφορά του βραβεύτηκε και ο Αντιπύραρχος ε.α Αναστάσιος Βλάχος.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, Πανοσιολογιότατος πατήρ Νικάνωρ Καραγιάννης, ο Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Σταύρακας, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών Περιφέρειας Αττικής Θεόδωρος Καρδοματέας, ο Διευθυντής Αναδασώσεων Αττικής Παναγιώτης Σάσσαλος, ο Δασάρχης Πεντέλης Αθανάσιος Ρέππας, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Δημήτρης Ραπανάκης, ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Μιχάλης Ανδριόπουλος, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωάννης Καρακώστας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Νέας Μάκρης Δαμιανός Παπαδόπουλος, ο Διοικητής του Τ.Α. Αμαρουσίου Σπύρος Κρεζίας, ο Υποδιοικητής Τροχαίας Κηφισιάς, Αστυνόμος Β’ Γιάννης Κιούσης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Τ Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπρόεδρος τοιυ ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Σταματάτος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής Παύλος Γρηγορίου, ο Διοικητής Γραφείου Κίνησης Οχημάτων Αττικής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πέτρος Μπούγιας.


Από τους Δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βριλησσίων και Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, ο Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Χρήστος Μάρκου, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου Νίκος Νίκου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Διονύσου και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Κυριάκος Κοντάκης, ο Αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Αθανάσιος Μαργέτης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Χαλανδρίου Εμμανουήλ Κρανίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Παλλήνης Φώτης Αβαρκιώτης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης Γιώργος Ζαφειρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Λεωνίδας Ψυχοπαίδας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, ο υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας Δήμου Μαραθώνα Βασίλης Μεγαγιάννης, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Πεντέλης Αναστάσιος Χρηστίδης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων Αναστάσιος Βιρβίλης, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Γαλατσίου Κωνσταντίνος Ζούμπος, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Κηφισιάς Ανδρέας Μπενόβιας, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Παναγιώτης Σπανόπουλος.


Από τον Δήμο Αμαρουσίου, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Καρλαύτης, Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βελλής, Μιχάλης Παπαδόπουλος.


Από μέρους των συλλόγων και εθελοντικών ομάδων, παρόντες ήταν: η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αγγελική Κόκκαλη, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Δημήτρης Κοσμίδης η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου Δημήτρης Θεοχάρης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Ελευθέριος» Αθανάσιος Νησιώτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Νίκος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας Παναγιώτης Λάιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Η Προστασία» Απόστολος Αϊβαλιώτης, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Χάρης Βασιλειάδης και Δημήτρης Πιτιανούδης, ο επικεφαλής των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Απόλλων Κούνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ʼνοιξης Σάββας Τσακουμάκης, ο υπεύθυνος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου Γιώργος Χριστιανίδης, ο εκπρόσωπος της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Ερυθραίας Φοίβος Μπαρτζιώκας, ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Ο.Μ.Α.Κ) Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας Παναγιώτης Λάμπρου, ο εκπρόσωπος της Μονάδας Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκράτειου Πολιτείας (Μ.Α.Κ.Ι.Π) Λάμπρος Χυτήρης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου Νίκος Τζανίδης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου Γιάννης Γιαννέλας, η πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας «Έλιξ» Ελένη Γαζή, η γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Δάσους Συγγρού Καλλιόπη Μητρογώγου, καθώς, επίσης, μεμονωμένοι εθελοντές και εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π.


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο