Τιμητικό βραβείο στο Δήμο Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για την εξέχουσα φιλοζωική δράση του

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ιδιαίτερα, ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα της προστασίας, του σεβασμού και της αγάπης στα ζώα, εφαρμόζει ανελλιπώς από το έτος 2007 πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και είναι ο μοναδικός Δήμος που πιστοποιείται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκτέλεση της καλής λειτουργίας του προγράμματος.

 

Ως ένδειξη αναγνώρισης, της εξέχουσας φιλοζωικής δράσης του και της μακροχρόνιας συμβολής του στο έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, ο Πρόεδρος κ. Κωστής Ζώης απέμεινε στο Δήμο Αμαρουσίου τιμητική βράβευση, στην εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του.

 

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Μιχάλης Τζωρτζάκης.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, πάντα ευαισθητοποιημένος στα θέματα της φιλοζωίας, υπογραμμίζει τον σεβασμό

και την ευθύνη που πρέπει να δείχνουμε απέναντι στα ζώα, που αποτελούν δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας μας, των αξιών μας και του πολιτισμού μας. «Στο Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε και να προστατεύουμε τα δικαιώματα των ζώων, ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας» σημειώνει ο κ. Πατούλης.

 

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε στους πολίτες, την υποχρέωσή τους στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση και δήλωση του ζώου τους στο Δήμο, καθώς και την ανάγκη να διατηρούν καθαρή την πόλη, φροντίζοντας το περιβάλλον και την υγιεινή των ζώων.     

 

Σχετικά αρχείαΤιμητικό βραβείο στο Δήμο Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για την εξέχουσα φιλοζωική δράση του

Μετάβαση στο περιεχόμενο