Τιμητικό έπαινο απένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου στους μαθητές Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της πόλης που διακρίθηκαν στον 6ο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Print Friendly, PDF & EmailΟι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης των Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων της πόλης, που διακρίθηκαν στο 6ο διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με τους γονείς και τους δασκάλους, λίγο πριν την έναρξη της τελετής βράβευσης τους από το Δήμο Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου με τους μαθητές και τις μαθήτριες που βράβευσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απονείμει τιμητικό έπαινο στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.


Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης των Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων της πόλης, που διακρίθηκαν στο 6ο διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης».


Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πλημμύρισε από τα παιδικά χαμόγελα των 90 και πλέον παιδιών, που ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς για την επιτυχία τους στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που έχει ως στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα μαθηματικά και τις εφαρμογές τους. Τη χαρά για τη διάκρισή τους και την απονομή τιμητικού επαίνου από το Δήμο Αμαρουσίου μοιράστηκαν μαζί με τα παιδιά οι γονείς και οι δάσκαλοι τους.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε να έχουν και άλλες διακρίσεις ακόμη πιο λαμπρές στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους. Εξέφρασε παράλληλα τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καθώς μέσα από τη δική τους καθοδήγηση και τον καθημερινό τους αγώνα διαπαιδαγωγούνται οι αυριανοί  Έλληνες πολίτες και επιστήμονες.
«Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, στηρίζοντας το έργο της και δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς παραμονής των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της πόλης μας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.


Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους έδωσαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Νικόλας Αλεπούς και Βασίλης Κόκκαλης. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Ευάγγελος Κάββαλος, Νικόλαος Κάββαλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Δημήτριος Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη, η οποία εκπροσώπησε το Δήμαρχο κ. Πατούλη, στην τελετή απονομής βραβείων στα παιδιά από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Πέτρος Κούκουζας και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.


Την εκδήλωση άνοιξε με θερμό καλωσόρισμα των παιδιών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.


Τα παιδιά που έλαβαν έπαινο από το Δήμο Αμαρουσίου είναι μαθητές και μαθήτριες των  Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων:
1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 9ο, 10ο, 11ο, 13ο, 15ο, 16ο, 18ο.
Επίσης έπαινο έλαβαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα Ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία: Ελληνική Παιδεία και Ιόνιος Σχολή Αμαρουσίου.


Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με Πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών – Πληροφορικής κο. Ανδρέα Τριανταφύλλου και Αντιπρόεδρο τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κο. Γιώργο Δημάκο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο