Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και στη διάδοση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το ARENA SOCCER CLUB και τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ARENA SOCCER CLUB  παιδικό τουρνουά προς τιμή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και τιμητική βράβευσή του από τον ιδιοκτήτη των αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Βασίλη Ντουντούμη και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου κ. Δημήτριο Λέμη.

Στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει για τη διάδοση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» .

Στην εκδήλωση με τιμητικές πλακέτες βραβεύτηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας για τη σημαντική υποστήριξή τους στη ανάπτυξη  του αθλητισμού στο Μαρούσι.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο κ. Πατούλης συνεχάρη από καρδιάς τους κ.κ. Ντουντούμη και Λέμη για την επί σειρά  ετών «ανάσα ζωής» και δημιουργική διέξοδο που προσφέρουν μέσα από τον αθλητισμό στη νεολαία της πόλης, καθώς και για την υποστήριξη τους στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς του Δήμου Αμαρουσίου.
Απευθυνόμενος επίσης στους προπονητές της Ακαδημίας διατύπωσε τα συγχαρητήρια του για το εξαιρετικό έργο που παράγουν.   

Αναφερόμενος στον στρατηγικό σχεδιασμό του για την Περιφέρεια Αττικής στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ άλλων υπογράμμισε:                                      «Η επένδυση στα αγαθά του αθλητισμού και στις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι» βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας. Στόχος μας είναι να γίνει η Αττική το εφαλτήριο για να διαδοθούν οι αξίες του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα και υποδομές που θα παρέχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά μας, που θέλουν να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού και να ασκήσουν νου και σώμα».

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  κ. Πέτρος Κόνιαρης. 

 

Σχετικά αρχείαΤιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και στη διάδοση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το ARENA SOCCER CLUB και τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου_1


Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και στη διάδοση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το ARENA SOCCER CLUB και τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου_2


Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και στη διάδοση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το ARENA SOCCER CLUB και τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο