Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχόμενος καλή προσκοπική χρονιά στα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα από τον Αρχηγό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Γ. Γεωργόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, τον δημοτικό σύμβουλο Επ. Κατσιγιάννη, και Θ. Βλαχοπιώτη, στην τελετή του αγιασμού.


Για τη συνεχή προσφορά του στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας στου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς και τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό με τη συμμετοχή, επίσης, εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών, γονέων και φίλων του προσκοπικού κινήματος.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, εξήρε το προσκοπικό έργο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή συνεργασία που διατηρεί το 2ο Σύστημα Προσκόπων με τον Δήμο στηρίζοντας με την εθελοντική του συμμετοχή τις διάφορες δράσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τα στελέχη και τα μέλη του 2ου Συστήματος ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να υποστηρίζει το έργο τους καθώς η σχέση αυτή λειτουργεί επωφελώς για την τόνωση του εθελοντικού προσκοπικού κινήματος.


Κατόπιν, και με την ευκαιρία της τελετής παρόντων λυκόπουλων, προσκόπων, ανιχνευτών, βαθμοφόρων και μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης. ο Αρχηγός του Συστήματος Γιάννης Γεωργόπουλος, παρέδωσε στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης της συνεχούς προσφοράς του προς το 2ο Σύστημα.


Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο