Τιμή στους επιτυχόντες μαθητές του Αμαρουσίου στα ΑΕΙ και ΤΕΙ από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 408KB|


|donwload file .jpg 565KB||donwload file .jpg 587KB||donwload file .jpg 367KB|


 


Θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους και παράλληλα να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια,  μέχρι την κατάκτηση των στόχων τους στην πανεπιστημιακή τους πορεία, ο Δήμος Αμαρουσίου βράβευσε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009, τους επιτυχόντες μαθητές του Αμαρουσίου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο θέατρο Δαϊς, 499 μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου που πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας, έλαβαν τιμητικό έπαινο από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι «ως Δημοτική Αρχή, φιλοδοξούμε αυτή η εκδήλωση να καταστεί θεσμός για το Μαρούσι, μια εκδήλωση τιμής για τη νέα γενιά της πόλης μας. Θέλουμε με τον τρόπο αυτό να επιβραβεύουμε κι εμείς τον κόπο και την προσπάθεια των παιδιών που καταφέρνουν, μέσα από την εισαγωγή τους σε κάποια από τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, να κερδίσουν μία από τις πρώτες, και πλέον σημαντικές μάχες που καλούνται να δώσουν στη ζωή τους. Για το Δήμο Αμαρουσίου, αυτό το βραβείο συμβολίζει την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν όλοι οι μαθητές, όχι μόνο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής, και ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου.  Στο πρόσωπό σας επίσης βραβεύουμε τους δασκάλους σας, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική στην επιτυχία της προσπάθειας σας.
Σας συγχαίρω ολόψυχα για την επιτυχία σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία σας, να είστε πάντα άξιοι και να μην εγκαταλείπετε ποτέ την προσπάθεια».
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο οποίος τόνισε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την διαμόρφωση όσο το δυνατόν πιο κατάλληλων συνθηκών ώστε όλα να λειτουργούν καλύτερα και οι μαθητές να βελτιώνονται σε ένα κατάλληλο σχολικό περιβάλλον.

Τους μαθητές συνεχάρη και ο προϊστάμενος του 2ου Γραφείου B’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ.  Μανώλης Στεργίουλης, ο οποίος εξήρε  το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για τα θέματα που αφορούν στην Παιδία, χαρακτηρίζοντας τον κ. Πατούλη και τον κ. Καρλαύτη ως «άοκνους συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για την πρόοδο των μαθητών».

Ιδιαίτερο «χρώμα» στην εκδήλωση έδωσε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος σε ρόλο παρουσιαστή φρόντισε ώστε η βράβευση των μαθητών να ξεφύγει από το στενό πλαίσιο μιας τυπικής εκδήλωσης βράβευσης και να προσφέρει παράλληλα γέλιο και διασκέδαση στους παραβρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Ρ. Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γλ. Μοστρού, Ελ. Λέκκα, Γ. Πουλόπουλος, Ν. Δούσης Ρασσιάς και Κ. Ρώτας, οι διευθυντές των Λυκείων του Αμαρουσίου, μαθητές και γονείς.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο