Τη βελτίωση της ασφάλειας των πολιτών διεκδίκησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη βάση της καλής συνεργασίας Δήμου και Αρχών σε ευρεία σύσκεψή τους στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη σύσκεψη για την ασφάλεια,  με τον Διοικητή της ΔΑΒΑΑ Ταξίαρχο Γ. Ζαφειρόπουλο, τον Υποδιευθυντή ΥΑΒΒΑ Εμ. Πλουμή, τον Διοικητή του Α.Τ Αμαρουσίου Σπ. Κρεζία, τον Διοικητή του Τ.Α Φ. Τζελέπη, τον πρώην Διοικητή του Τ.Α Αμαρουσίου Ηλ. Κατσίμπουρα, τον Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή, τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.


 


 


 


Εύσημα για την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας των τοπικών Αρχών στην πάταξη της εγκληματικότητας και στήριξη του έργου τους


Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών των Αρχών Ασφαλείας σε επίπεδο περιφέρειας Αττικής αλλά και των Διοικητών Ασφαλείας και Αστυνομίας του Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με επίκεντρο τη συνεργασία όλων των πλευρών για την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση στις γειτονιές της πόλης.


Η σύσκεψη με επίκεντρο τα ζητήματα ασφαλείας στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Διοικητή Ταξίαρχου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Γιώργου Ζαφειρόπουλου, του Υποδιευθυντή Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Εμμανουήλ Πλουμή, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου Σπύρου Κρεζία, του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Φώτη Τζελέπη, του πρώην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Ηλία Κατσίμπουρα, του Αντιδημάρχου Δημήτρη Σμυρνή, του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καρλαύτη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.


Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στις γειτονιές της πόλης εν απουσία των ομάδων ΔΙΑΣ όπως, επίσης, στην καλή συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών προς την κατεύθυνση να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.


Δίνοντας τα εύσημα στους επικεφαλής των Αρχών για τις επιτυχίες τους και τη δραστική μείωση των συμβάντων μικροεγκληματικότητας στο Μαρούσι, όπως πιστοποιείται από τα επίσημα στοιχεία, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε την πρόθεση από την πλευρά του Δήμου, να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση προς τις Αρχές Αστυνομίας και Ασφάλειας της πόλης συνδράμοντας και ενισχύοντας το έργο τους. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε την πρωτοβουλία να παραχωρήσουν στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου ένα όχημα της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του Τμήματος και των περιπολιών στις γειτονιές.


Τέλος, αναφορικά με την εμπλοκή που έχει προκύψει στο ζήτημα της ανέγερσης του σχολικού συγκροτήματος – γυμναστηρίου στην παραχωρηθείσα στον Δήμο από την ΚΕΔ έκταση στην Αγία Φιλοθέη, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τις Αρχές για την παρουσία και στήριξη του Δήμου προς τις ενέργειες που έχουν αναλάβει κάτοικοι και φορείς της περιοχής την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και να προχωρήσει εντός χρονοδιαγράμματος η μελέτη κατασκευής του σύγχρονου με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά σχολείου.


Από την πλευρά των εκπροσώπων των Αρχών Αστυνόμευσης και Ασφαλείας επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για να υπάρξει καλή συνεργασία με τον Δήμο για την από κοινού και με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο διαχείριση των ζητημάτων ασφαλείας της περιοχής προς όφελος των πολιτών.


 


 


   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο