Τη συναυλία των τμημάτων πιάνου της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου πατέρα Λ. Ανδρεάκη, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του.Μικρές μαθήτριες επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στο πιάνο.Πλήθος γονέων, συγγενών και φίλων των παιδιών χειροκρότησαν τις προσπάθειές των μαθητών στο πιάνο.


 


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο ακροατήριο η συναυλία των μικρών μαθητών της σχολής πιάνου της Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για το τρέχον έτος. Την εμφάνιση των παιδιών χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά τους.


Επί σκηνής, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, εμφανίστηκαν και έπαιξαν πιάνο συνολικά 180 μαθητές, ηλικίας από 4-18 ετών, όλων των τμημάτων της Νεανικής Εστίας, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα γονέων, συγγενών και φίλων, αλλά και των εφημέριων του Ιερού Ναού, που παρακολούθησαν τη συναυλία.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, επαίνεσε τα παιδιά για την πρόοδό του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε που συνέβαλε στην παρουσίαση αυτής της εξαιρετικής συναυλίας. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον εφημέριο του ναού πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, για την προσπάθεια του ιδίου και συνολικά της ενορίας του Αγίου Αθανασίου, τονίζοντας ότι η συνεργασία της Νεανικής της Εστίας με το Δήμο ως Παράρτημα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο Πολύδροσο, θα συνεχιστεί.


Οι γονείς από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την ευκαιρία που προσφέρεται στα παιδιά τους να αγαπήσουν και να καλλιεργήσουν τον πολιτισμό.


Στη συναυλία παραβρέθηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο