Τη συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του Μάνου Χατζηδάκι από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.
Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον μαέστρο της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης Α. Γιαννακόπουλο, μετά το πέρας της εκδήλωσης.


Στιγμιότυπα από την έκθεση ζωγραφικής των σπουδαστών του παραρτήματος παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και των δασκάλων ζωγραφικής Γ. Σεκόφσκυ, και Δ. Μακρή.


 


Στο μουσικό αφιέρωμα με τίτλο:«Συνομιλία με το Μάνο Χατζηδάκι» που παρουσίασε με την ευκαιρία της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου «Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Τη μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πάρκου Ελευθερίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, πλαισίωσαν χορογραφίες της Μαρίας Αλωνεύτη – Θεοδωράτου, όπως και έκθεση ζωγραφικής με έργα ενήλικων μαθητών του καθηγητή Γιώργου Σεκόφσκυ, και παιδιών της καθηγήτριας Δήμητρας Μακρή.


Η Μικτή Χορωδία παρουσίασε ένα απάνθισμα από έργα του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη στη διάρκεια του οποίου σπουδαστές των τμημάτων χορού συμμετείχαν σε χορογραφίες προσαρμοσμένες στο μουσικό περιεχόμενο της βραδιάς.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του Δημάρχου κ. Πατούλη, στην παράλληλη έκθεση με έργα σπουδαστών του παραρτήματος, συνοδευόμενος από τους υπεύθυνους δασκάλους.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης για την εξαιρετική τους παρουσία, επιβραβεύοντας όλους, καθηγητές και σπουδαστές, που προάγουν τον πολιτισμό στο Μαρούσι καλλιεργώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα τους μέσα από τη συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά προγράμματα του Δήμου.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του Συλλόγου «Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης» Καίτη Μακρή, η ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο