Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των ιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ κατέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο ΙΚΑ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με τους γιατρούς του ΙΚΑ Αμαρουσίου που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση.


 


Τη συμπαράσταση του προς τα δίκαια αιτήματα των ιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ κατέθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στο παράρτημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι όπου συνοδευόμενος από συναδέλφους του ιατρούς συνομίλησε με το προσωπικό του φορέα.


Απευθυνόμενους προς τους εργαζομένους που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση αντιδρώντας στην απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το μέτρο της διαθεσιμότητας στον ΕΟΠΠΥ, ο κ. Πατούλης, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τους, επεσήμανε ότι προτεραιότητα του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να είναι η χάραξη συγκεκριμένης στρατηγικής στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και όχι το όποιο σχέδιο απολύσεων και αποχωρήσεων από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Με την ευκαιρία, ο κ. Πατούλης, επανέλαβε την ανυποχώρητη στάση και πάγια αντίθεση από μέρους των γιατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ως φορέα εκπροσώπησής τους, σε κάθε πρακτική υποβάθμισης της δημόσιας Υγείας. Αντίθετα ζήτησε τη συγκρότηση μίας περίθαλψης με γνώμονα τον σεβασμό προς κάθε ασθενή ασφαλισμένο αλλά και εργαζόμενο γιατρό.


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο