Τη σπουδαιότητα του ρόλου της Διεύθυνσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου επεσήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την κοπή της πίτας του προσωπικού της

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή, τον Γ. Γραμματέα Μ. Χρηστάκη, και τους εργαζομένους στη Διεύθυνση Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Ευχές για προσωπική ευτυχία κι εργασιακή πρόοδο έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους εργαζομένους της Διεύθυνσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών βρισκόμενος κοντά τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014.


Στο μήνυμά του προς τους εργαζόμενους ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε: «Η Διεύθυνση Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών μαζί με την Οικονομική Υπηρεσία αποτελούν από τα πιο νευραλγικά τμήματα για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου και εσείς ως εργαζόμενοι της μέσα από τη συνέπεια και την εργατικότητα που σας διακρίνει συμβάλετε σημαντικά προς την κατεύθυνση αυτή».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο