Τη σημασία της άσκησης και της διατροφής για καλή σκελετική Υγεία υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στις εκδηλώσεις ενημέρωσης του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στέλνοντας μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης για την οστεοπόρωση.


Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των πολιτών από το επιστημονικό προσωπικό του συλλόγου «Πεταλούδα»


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη του συλλόγου «Πεταλούδα» και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρακολουθώντας με την καθοδήγηση της προέδρου του συλλόγου «Πεταλούδα» Μ. Τσέκουρα, το δωρεάν προληπτικό έλεγχο οστικής πυκνότητας.


 


Στις τριήμερες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για την οστεοπόρωση και προληπτικού ελέγχου που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια του τριημέρου, οι πολίτες που βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης της σκελετικής Υγείας αλλά και να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο οστικής πυκνότητας.


Παράλληλα, επιστήμονες διατροφολόγοι πραγματοποιούσαν λιπομετρήσεις και έδιναν διαιτολογικές συμβουλές στους ενδιαφερόμενους.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, υπογράμμισε τη σημασία της άθλησης και των σωστών διατροφικών συνηθειών στην προστασία των οστών μας και στην πρόληψη από τον εκφυλισμό της οστικής σύστασης και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που συμβάλει στην έγκαιρη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.


Στη διάρκεια του ενημερωτικού τριημέρου παράλληλες εκδηλώσεις προμόταραν τα οφέλη της άθλησης για Υγεία και ευεξία.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο