Τη νέα ομάδα εργαζομένων που θα στελεχώσει υπηρεσίες και κοινωνικές δομές του Δήμου μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης με τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.


Τους νέους εργαζομένους που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες σε διάφορες υπηρεσίες  και κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο.


«Είστε μέρος της μεγάλης οικογένειας των εργαζόμενων στο Δήμο Αμαρουσίου» σημείωσε ο κος Πατούλης κατά την υποδοχή και ενημέρωσής τους για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.
«Μπορεί –πρόσθεσε- η παρουσία τους να έχει σύντομη διάρκεια, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα είναι μία χρήσιμη και εποικοδομητική εμπειρία. Από μέρους της Διοίκησης, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι υπάρχει η διάθεση εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, και θα επιδιωχθεί η σχέση αυτή να αποκτήσει συνέχεια με στόχο την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας».


Την ομάδα των 15 ατόμων απαρτίζουν στην πλειονότητά τους απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που θα στελεχώσουν υπηρεσίες του Δήμου και κοινωνικές δομές του, όπως το πρόγραμμα Κατ’ Οίκον Νοσηλείας. Μία ομάδα επίσης από τους νέους εργαζόμενους θα απασχοληθεί με την ψηφιοποίηση των αποφάσεων των Συλλογικών Οργάνων του Δήμου.


Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο οποίος και έδωσε στους παρισταμένους λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο