Τη «νέα ανθρωπότητα» του Δημήτρη Ιατρόπουλου, μέσα από το βιβλίο του «Το Ανσασέρ» υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και το αναγνωστικό κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Ιατρόπουλου.Ο συγγραφέας του βιβλίου Δ. Ιατρόπουλος, στο βήμα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον συγγραφέα Δ. Ιατρόπουλο, και την Κ. Καραγιάννη Ιατροπούλου.Στιγμιότυπο από το μουσικό μέρος της βραδιάς.


Το νέο βιβλίο του συγγραφέα – ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλου, με τίτλο: «Το Ανσασέρ» παρουσιάστηκε σε μία ξεχωριστή βραδιά ανάγνωσης και μουσικής που πραγματοποίησε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο Δημαρχείο, παρόντος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, και φίλων του βιβλίου.


Καλωσορίζοντάς τον συγγραφέα και τους λοιπούς συντελεστές της βραδιάς στο φιλόξενο προς τον πολιτισμό Μαρούσι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ανέφερε: «Στην πόλη μας αγαπούμε, προάγουμε και παράγουμε πολιτισμό. Ενθαρρύνουμε την αγάπη για το βιβλίο και τιμούμε πάντοτε ανθρώπους από το χώρο του βιβλίου και εν γένει του πολιτισμού που έχουν κάτι νέο, κάτι ενδιαφέρον να μας πουν, να πάνε τη σκέψη μας ένα βήμα πιο πέρα» και συνεχάρη τον Δημήτρη Ιατρόπουλο, για τη νέα του συγγραφική προσπάθεια.


Από την πλευρά του ο συγγραφέας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και την προβολή της νέας αυτής εκδοτικής πρωτοβουλίας. Μιλώντας για το έργο του, ο κ. Ιατρόπουλος, ανέφερε ότι «Το Ανσασέρ» καταγράφει και «χαιρετίζει» την καινούρια πραγματικότητα που διαμορφώνεται κάνοντας την εμφάνισή της στην ιστορία, πατώντας σε τρεις νέες ποιότητες: στη νέα ηθική, στη νέα λογική και στη νέα άποψη.


Τη βραδιά επιμελήθηκαν μουσικά ο ʼγγελος Καλαβρυτινός, με τον μαγευτικό ήχο του σαξοφώνου του, και οι ερμηνευτές Κωστής Χρήστου, και Λιζέτα Νικολάου.


Αφηγηματικά κείμενα παρουσίασαν οι ηθοποιοί Τέλης Ζώτος, και Πάνος Κατέρης.


Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη, και την επιμέλεια της βραδιάς η Κατερίνα Καραγιάννη Ιατροπούλου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο