Τη γιορτή της μητέρας γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους φίλους και τα μέλη του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης, του Συλλόγου Αθμονέων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Το υπέρτατο ον που υπάρχει στην ανθρωπότητα είναι η επώνυμη και ανώνυμη μάνα. Το σημερινό αφιέρωμα, αλλά και κάθε αφιέρωμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αλλά και η κοινωνία για το πλάσμα αυτό το αγαπημένο  

 

Την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθμονέων για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.                 

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης μιλώντας με θερμά λόγια για τη μητέρα τόνισε ότι «το υπέρτατο όν που υπάρχει για μένα σήμερα στην ανθρωπότητα είναι η επώνυμη και ανώνυμη μητέρα. Η μάνα της αγάπης, η μάνα της προσφοράς, η μάνα που κάνει την οικογένεια, που αγαπά τα παιδιά της, η μάνα που αγαπά τα παιδιά όλου του κόσμου σαν να είναι δικά της παιδιά.

Σε κάθε μάνα αξίζει η υπέρτατη τιμή!
 Και το σημερινό αφιέρωμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αλλά και η κοινωνία για το πλάσμα αυτό το αγαπημένο.
Και όπως γνωρίζετε,-πρόσθεσε- μεγάλωσα δίπλα σε μία δυναμική εργαζόμενη μητέρα. Οφείλω ότι είμαι σ’ εκείνη. Το πιστεύω και την ευχαριστώ.»
               

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, και ευχήθηκε  «Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα και Ευτυχισμένα» σε κάθε μανούλα.

Ακολούθησε, η τιμητική βράβευση του μέλους του Συλλόγου και Αντιπροέδρου του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος»  κας Μαρίας Ψευδού για την σημαντική κοινωνική προσφορά της στην πόλη του Αμαρουσίου.

Με θέμα: «Μητέρα: Στερεότυπα, μύθοι και πραγματικότητες που συνοδεύουν τη μητρότητα» μίλησε η δημοσιογράφος κα Χριστίνα Αλεξίου –Μπόγδανου.   

Την εκδήλωση διάνθισαν μουσικά, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  κα Ρένα Χαλιώτη που ερμήνευσε ως σολίστ το τραγούδι «ΜΗΤΕΡΑ», σε στίχους Κώστα Κοφινιώτη και μουσική Ζόζεφ Κορινθίου. Το τραγούδι θεωρείται ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για τη μητέρα.
Επίσης, η Καθηγήτρια Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου κα Κέλλυ Κουνάκη ερμήνευσε τραγούδια αφιερωμένα στη μάνα, με τη συνοδεία στο πιάνο του Τρίφωνα Θωμόπουλου, Καθηγητή πιάνου στο Δημοτικό Ωδείου Αμαρουσίου.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου, που είχε και τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης,  καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΤη γιορτή της μητέρας γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους φίλους και τα μέλη του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης, του Συλλόγου Αθμονέων_1


Τη γιορτή της μητέρας γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους φίλους και τα μέλη του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης, του Συλλόγου Αθμονέων_2


Τη γιορτή της μητέρας γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους φίλους και τα μέλη του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης, του Συλλόγου Αθμονέων_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο