Τη δύναμη της αλληλεγγύης ανέδειξαν παίχτες και συμπολίτες μας στον φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχου Β. Κόκκαλη, και Ν. Πέππα, και τα μέλη του Δ.Σ του Γ.Σ.Α Π. Μαρκέτο, και Μ. Τσουκλείδη.
Αντί για εισιτήριο, οι θεατές κατέθεσαν τη δική τους προσφορά σε τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.


 


 


Τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου ήταν το έπαθλο που μοιράστηκαν οι βετεράνοι καλοθοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στον φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της ομάδας Basketball 40plus MAROUSI και της ομάδας Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λευκάδας «Ο Λαέρτης», με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Στον αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη για καλό σκοπό, αντί για εισιτήριο οι φίλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα έφεραν τρόφιμα ενισχύοντας το γιορτινό τραπέζι δεκάδων συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης.


Ο αγώνας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά ανέδειξε νικήτρια την ομάδα των φιλοξενούμενων βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.


Την ατμόσφαιρα για τον φιλικό προετοίμασε η αναμέτρηση μεταξύ των ακαδημιών μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου με τους νεαρούς παίκτες να κερδίζουν το χειροκρότημα όσων τους παρακολούθησαν.
Από μέρους του Δήμου στον φιλικό συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης. Τον αγώνα παρακολούθησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, και Σπύρος Σταθούλης.
Χορηγός του αγώνα ήταν ο Σύλλογος Αθμονέων.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε: «η ανακούφιση των συνανθρώπων μας και η ευαισθητοποίηση ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί καθημερινό μέλημά μας. Πολύ δε μάλλον όταν πρόκειται για γιορτινές μέρες, καθένας μας μπορεί να γίνει αρωγός του συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε ανάγκη. Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας έδωσε μία ευκαιρία να κάνουμε τη σκέψη μας πράξη. Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μέσα από την προσφορά τους χάρισαν το χαμόγελο στο συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας».


Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου για την ανακούφιση των αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών της πόλης, μπορούν να συνδράμουν και στην ενίσχυση του λογαριασμού του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 και i-ban: GR 9001710410006041030021509 (Τράπεζα Πειραιώς).


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο