Τη διάθεση να συνδράμει στο έργο του ΣΠΑΠ εκφράζει ο Αθλητικός Όμιλος Αγ. Θωμά – Παραδείσου Αμαρουσίου με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου & Πρόεδρο του Συνδέσμου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγ. Θωμά – Παραδείσου Αμαρουσίου με επιστολή του συγχαίρει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΣΠΑΠ, εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση των μελών του να συνδράμουν στο έργο του Συνδέσμου.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή σας στη θέση του Προέδρου του ΣΠΑΠ θα θέλαμε αφενός να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και αφετέρου να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Σύλλογος μας δύναται να συνδράμει τις ενέργειες του Συνδέσμου με περίπου δεκαπέντε εθελοντές, οι οποίοι θα μπορούσαν να λάβουν μέρος σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας, όπως λόγου χάρη την επάνδρωση πυροφυλακίων κατά την αντιπυρική περίοδο ή όπου αλλού κρίνει ο Σύνδεσμος σκόπιμο.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, θεωρούμε ότι η σύμπραξη ενεργών πολιτών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τη μείωση των επιπτώσεων από την κρίση που όλοι βιώνουμε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τη διευθέτηση του αιτήματος μας, το οποίο πιστεύουμε σας βρίσκει απόλυτα σύμφωνο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο