Τη χορευτική παράσταση των παιδιών των προγραμμάτων χορού και ελεύθερης ρυθμικής γυμναστικής του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ταξίδι στην παράδοση και στην Ελλάδα, με 8 γεωγραφικούς προορισμούς, χάρισαν στους θεατές στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή παραδοσιακών χορών που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της λήξης των φετινών προγραμμάτων. Τους συμμετέχοντες στη γιορτή, που εκτός από το σκέλος των παραδοσιακών χορών, περιελάμβανε και τις εμφανίσεις των παιδιών της ελεύθερης ρυθμικής γυμναστικής του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, απόλαυσε ανάμεσα σε πλήθος θεατών και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Περισσότερα από 300 παιδιά, από 4 ετών μέχρι και Γυμνάσιο, συμμετείχαν συνολικά στη γιορτή. Προνήπια και νήπια ξετύλιξαν το ταλέντο τους στην ελεύθερη ρυθμική γυμναστική και τα υπόλοιπα παιδιά συμμετείχαν σε μία μουσικοχορευτική παράσταση με σταθμούς τη Θεσσαλία, την Ικαρία, τη Μακεδονία, τα Κύθηρα, την Κέρκυρα, τη Θράκη, τη Λέρο και την Κρήτη.

Στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά για την εμφάνισή τους, αλλά και τους γονείς τους για την επένδυση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους στην ελληνική παράδοση και τους ευχαρίστησε που βρίσκονται κοντά στα τμήματα Αθλητισμού του Δήμου.

Το φινάλε της γιορτής έγινε με την εμφάνιση στο τερέν του γυμναστηρίου όλων των παιδιών που χόρεψαν σε νησιώτικο σκοπό.

Την ευθύνη διδασκαλίας των παιδιών κατά τη φετινή σεζόν στη ρυθμική γυμναστική είχαν η Μαρία Παπαδάκη, η Ιωάννα Μαρτάκη, η Κωνσταντίνα Παραδείση, και η Ολγα Φλίγκου.

Αντίστοιχα, στους παραδοσιακούς χορούς παιδιών την ευθύνη διδασκαλίας είχαν η Νατάσσα Θανοπούλου, η Δήμητρα Λουλακά, η Έφη Ρογκάκου, ο Σταύρος Καρλής.

Το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου ευχαριστεί θερμά τον ιατρό Νεκτάριο Μπρέγιαννη, για την εθελοντική παρουσία του κατά τη διάρκεια της γιορτής παραδοσιακών χορών και ελεύθερης ρυθμικής γυμναστικής, όπως και το προσωπικό του Δημοτικού ασθενοφόρου για την ετοιμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Μαίρη Διακολιού. Το «παρών» στη γιορτή έδωσε και ο γνωστός τραγουδιστής Μίλτος Πασχαλίδης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή. (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή. (3)


Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών στη γιορτή. (1)


Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών στη γιορτή. (2)


Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών στη γιορτή. (3)


Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών στη γιορτή. (4)


Στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των παιδιών στη γιορτή. (5)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον τραγουδιστή Μ. Πασχαλίδη, που παραβρέθηκε στη γιορτή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο