Τη άμεση διευθέτηση της σοβαρής δυσλειτουργίας στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ζητεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Περιφέρεια Αττικής για την αποκατάσταση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων από τους Δήμους

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης προς την Περιφερειάρχη Αττικής κα  Ρένα Δούρου ζητεί την παρέμβαση της Περιφέρειας για την      αποκατάσταση της σοβαρής δυσλειτουργίας που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες  στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) των Άνω Λιοσίων, με πολύωρες καθυστερήσεις στην πύλη και το κλείσιμο αυτής  σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός του τρέχοντος έτους, οι οποίες επηρεάζουν σοβαρά το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων και την ομαλή λειτουργία του Δήμου, όσον αφορά τη διατήρηση της πόλης του Αμαρουσίου καθαρής.  

Με δεδομένο –σημειώνει- στην επιστολή του ο κ. Πατούλης ότι «το ζήτημα της καθαριότητας αφ’ ενός αποτελεί βασική μας προτεραιότητα διότι άπτεται της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών, αφετέρου δε έχει ευρεία και βαρύνουσα σημασία για όλους τους Δήμους της Αττικής, καθότι αφορά γενικότερα τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου, παρακαλώ υπό τη διπλή θεσμική μου ιδιότητα ως Δημάρχου και Προέδρου της ΚΕΔΕ για τη λήψη μέριμνας εκ μέρους σας, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν και να επιλυθούν  τα συχνά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Αττικής.»

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο