Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι » στους νέους μας και είμαστε πρωτοπόροι στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής

 

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα, όπως από την Κομοτηνή, τη Λάρισα, το Βόλο, τη Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, κ.α. διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη το 3ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing “Elite Open”, στο κατάμεστο από φίλους τους αθλήματος Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, που φιλοξένησε για τρίτη συνεχή χρονιά το Μαρούσι, προσέλκυσε το ενδιαφέρον  αξιόλογων αθλητικών συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών στους αγώνες από νέους αλλά και έμπειρους αθλητές.

Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος  Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους αθλητές που ήλθαν στο φιλόξενο Μαρούσι για να συμμετάσχουν στους αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι « το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing “Elite Open” είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας» και εκφράζοντας τη μεγάλη ικανοποίηση του που διαπιστώνει ότι νέα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.
 «Στο Μαρούσι -πρόσθεσε- στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι » στους νέους μας, ενώ είμαστε πρωτοπόροι στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων μαζικού αθλητισμού που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής. »

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Μίλτος Παναγάκος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την απόλυτη στήριξή του στο πρωτάθλημα και την παραχώρηση του γηπέδου.  Μάλιστα σε ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης προσέφερε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους των διοργανωτών.

Τιμήθηκαν επίσης για τη συμβολή τους στη διοργάνωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, και ο Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κ. Μανώλης Μαρκόπουλος.

Στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους νικητές και μετάλλια στους υπόλοιπους νικητές.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε κύπελλο στη Σχολή Kick Boxing  με τους περισσότερους συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και στις Σχολές των πιο απομακρυσμένων περιοχών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, δηλαδή, Μονεμβασίας,  Κομοτηνής και Αλιβερίου.

 

Σχετικά αρχείαΘεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_1


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_2


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_3


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_4


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_5


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_6


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_7


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_8


Θεσμός για το Μαρούσι η διοργάνωση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Kick Boxing “Elite Open”_9

Μετάβαση στο περιεχόμενο