Θερμότατες ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμότατες ευχαριστίες του, εκ μέρους του Οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ εκφράζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κώστας Γιαννόπουλος προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για τη συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή του στις προσπάθειες του Οργανισμού για την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών, με πιο πρόσφατη τη χορηγία βρεφικού γάλακτος.         


Ειδικότερα στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει:


Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,


Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ σας εκφράζουμε για πολλοστή φορά τις θερμότατες ευχαριστίες μας για τη συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας με πιο πρόσφατη τη χορηγία βρεφικού γάλακτος (αρ. παραστατικού 3015 10/4/12).
Για έναν εθελοντικό Οργανισμό όπως ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.


Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο, αλλά και να διευρύνει τη δράση του καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.


Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε, προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το συχνά πολύ δύσκολο έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο