Θερμό μήνα κινητοποιήσεων από τους φορείς της υγείας προαναγγέλει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Ρηγάκη, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα. Ανεμοδουρά, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιατρών ΙΚΑ κ. Βλασταράκο (αριστερά), τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας κ. Βαρνάβα και το Γ.Γ. του ΙΣΑ κ. Ελευθερίου.
|download file .jpg 76Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών   Γ. Πατούλης  από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης προαναγγέλλει θερμό μήνα κινητοποιήσεων από τους φορείς της υγείας.
|download file .jpg 117Kb|


Πλήθος μελών του ιατρικού κόσμου συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση.
|download file .jpg 114Kb|


Στην πρώτη Γενική Συνέλευση του ιατρικού κόσμου, μετά την πολυήμερη κατάληψη του Υπουργείου Υγείας, με κύριο αίτημα την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου που θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων τόσο για τους ασφαλισμένους, όσο και για τους φορείς της υγείας πριν την ψήφιση που πολυνομοσχεδίου, συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση παρουσία πλήθους φορέων της υγείας, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Ρηγάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα. Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θες/νικης κ. Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιατρών ΙΚΑ κ. Βλασταράκος, ο Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κ. Τσούκαλος, ο Πρόεδρος της ΟΓΝΕ κ. Βαρνάβας, ο Πρόεδρος των Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιατρών κ. Δατσέρης και ο Πρόεδρος Συμβασιούχων Ιατρών ΙΚΑ κ.Ψυχάρης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
«Ο ιατρικός κόσμος θέλοντας να προστατεύσει το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού βρίσκεται σε εγρήγορση.

Η μέχρι τώρα άτεγκτη προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας να εγκαθιδρύσει την εμπορευματοποίηση της υγείας και τον εξευτελισμό του Έλληνα γιατρού έχουν αποβεί άκαρπες. Ο Μάρτιος θα είναι θερμός σε κινητοποιήσεις από τον ιατρικό κόσμου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο