Θερμές ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους των εξωτερικών συνεργείων. Δίπλα του, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Β. Καγιά.
|download file .jpg 113Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος  με τους εργαζόμενους  στα εξωτερικά συνεργεία.
|download file .jpg 102Kb|


Σε εορταστική ατμόσφαιρα οι εργαζόμενοι στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη που τους επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τους εργαζόμενους για το Νέο Έτος, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τα εργασιακά τους δικαιώματα και εάν χρειασθεί ακόμη και με πιο δυναμικούς τρόπους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν στον κ. Δήμαρχο καλή επιτυχία στη νέα Δημαρχιακή του θητεία που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2011 και καλή χρονιά στον ίδιο και την οικογένειά του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο