Θερμές ευχές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού για την ονομαστική του εορτή

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 118 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις θερμές ευχές του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.|download file .jpg 121 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει μία εικόνα της Παναγίας στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη,ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης και σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης των προσπαθειών του για τον άνθρωπο και την εκκλησία.


 


Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, ημέρα που η εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου Αλεξάνδρειας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετέβη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου μέσα σε  εγκάρδιο κλίμα έδωσε τις προσωπικές θερμές ευχές του στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, αλλά και τις ευχές των κατοίκων της πόλης του Αμαρουσίου για Υγεία και Χρόνια Πολλά.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Πατούλης προσέφερε μία εικόνα της Παναγίας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, ως  ελάχιστη ένδειξη  αγάπης και σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης όλων των προσπαθειών του για τον άνθρωπο και την εκκλησία.

Κατά τη μεταξύ τους συζήτηση αναφέρθηκαν στην επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στο Μαρούσι, στις 26 Ιουνίου 2011, ενόψει της έναρξης των Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων Special Olympics και της ανακήρυξης της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότατας σε Επίτιμο Δημότη Αμαρουσίου.


     
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο