Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για την ονομαστική του εορτή

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Σγουρό, το Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Μανιάτη και το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Η. Λιακόπουλο.
|download file .jpg 77KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Πάρη Κουκουλόπουλο
|download file .jpg 54KB|


Τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός για την ονομαστική του εορτή και το νέο έτος, σήμερα 9 Ιανουαρίου 2012.


Ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε τον κ. Σγουρό στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου και του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με υγεία για τον ίδιο και την οικογένεια του, καθώς και το 2012 να είναι ένας χρόνος δημιουργίας και ανάπτυξης προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών.


Παράλληλα, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Περιφερειάρχη για τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη του Αμαρουσίου και ειδικότερα για το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του ιστορικού εμπορικού κέντρου, όπως και για την υλοποίηση των έργων που προωθούνται για τις γειτονιές της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο