Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γ.Πατούλη, από τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Π.Πατσουρίδη, για την αλληλεγγύη προς τους κατοίκους της περιοχής

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμότατες ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, για την υποστήριξη από μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μέσω της ΜΚΟ της «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προς τους κατοίκους του Διδυμοτείχου στο πλαίσιο του ακριτικού οδοιπορικού Υγείας που πραγματοποίησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.


Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ευχαριστεί τον κ. Πατούλη, για τη φαρμακευτική βοήθεια και τα ειλικρινή αισθήματα συμπαράστασης προς τους κατοίκους του νησιού συγχαίροντας, παράλληλα, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για αυτή του την πρωτοβουλία.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Διδυμότειχο , 13 – 07 – 2012

ΠΡΟΣ: Την Μ.Κ.Ο. ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

– Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη.

‘Δεν είμαστε πια μόνοι. Είσαστε κι εσείς κοντά μας’.


Γενικέ Διευθυντά της Μ.Κ.Ο. ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κύριε Κων/νε Δήμτσα,


Κύριε Πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχε Αμαρουσίου, κ.Γεώργιε Πατούλη.


Ευχαριστούμε, κατ’ αρχήν , για τα καλά σας λόγια στην πρόσφατη επιστολή που μας αποστείλατε με αφορμή την εκδήλωση στο χωριό Μεταξάδες του Δήμου μας, στις 8/07/2012.


Ευχαριστούμε για την συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και παράδοση του στο ιατρείο των Μεταξάδων.


Ευχαριστούμε για την ευαισθησία σας στην κοινή αντιμετώπιση των αναγκών και του καθημερινού αγώνα επιβίωσης πολλών κατοίκων της περιοχής μας.


Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την άριστη συνεργασία σας τόσο με την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και σεβασμιότατό μας κ. Δαμασκηνό, όσο και με τον Δήμο Διδυμοτείχου, μέσα από την οποία συνεργασία προσδοκούμε στην ανάπτυξη κοινωνικών δομών στο Δήμο Διδυμοτείχου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό ιατρείο, οικία αστέγων).


Για την ανάπτυξη των παραπάνω δομών, ευελπιστούμε για τη συνεργασία σας στο επίπεδο της ανακατασκευής- διαμόρφωσης των χώρων (συνημμένα επισυνάπτουμε σχετικές φωτογραφίες) αλλά και του εξοπλισμού και της προσφοράς του απαραίτητου υλικού. 


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Παρασκευάς Πατσουρίδης»


 
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο