Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη για την Χριστουγεννιάτικη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος και τους ανήλικους κρατούμενους του Αυλώνα

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 131Kb|

Eυχαριστήριες επιστολές προς τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του Δήμου Αμαρουσίου προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος και τους άπορους κρατουμένους του Αυλώνα απέστειλαν αντίστοιχα, η Διεύθυνση  των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου και η Διεύθυνση  του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝ).

Ειδικότερα, οι Διευθύντριες των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου στο «Σικιαρίδειο» Ε. Αντωνοπούλου και Σ. Κατσαντώνη αναφέρουν στην επιστολή τους: « Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για την έμπρακτη συμπαράστασή σας ηθική και υλική στα σχολεία μας. Συγκεκριμένα, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας σε ρουχισμό και παιχνίδια προς τα σχολεία μας. Το προσωπικό και οι μαθητές σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και με υγεία το 2011.»

Στην επιστολή του, ο Διευθυντής ( ΕΚΚΝ) Αυλώνα  Π. Δουλάμης σημειώνει: « Σας ευχαριστούμε από μέρους των απόρων κρατουμένων του Αυλώνα για την ευγενική προσφορά σας, που συνίσταται σε είδη απαραίτητα για αυτούς. Σας ευχαριστούμε επίσης, η Διεύθυνση και η Κοινωνική Υπηρεσία που διευκολύνεται το έργο μας. Ευχόμαστε για το νέο έτος υγεία, ειρήνη και επιτυχία στο έργο σας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου με πνεύμα κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς ανέλαβε την πρωτοβουλία για την οργάνωση και την αποστολή Χριστουγεννιάτικης ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη ένδυσης, υπόδησης και κλινοσκεπάσματα για τους ανήλικους κρατούμενους του Αυλώνα και παιδικά ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο