Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη εκφράζει η ζωγράφος – γλύπτρια Μ. Κυπριανού

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει η ζωγράφος-γλύπτρια κα Μαρία Κυπριανού για την αμέριστη συμπαράσταση, τη φιλοξενία και την υποστήριξη που της παρασχέθηκε στην υλοποίηση της ατομικής της έκθεσης ζωγραφικής, στο χώρο της Δημοτικής Ολυμπιακής Πινακοθήκης.      


Ειδικότερα στην επιστολή που απέστειλε η κα Μαρία Κυπριανού προς τον κ. Πατούλη αναφέρει:


«Αγαπητέ Δήμαρχε,
  
Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την αμέριστη συμπαράσταση, τη φιλοξενία και την υποστήριξη για την υλοποίηση της ατομικής μου έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: ‘Κοσμογονία’, φωτοφόρες ‘Εγκαταστάσεις’ (installations), στο χώρο της Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης Αμαρουσίου ‘Σπύρος Λούης’.
Επίσης θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κύριο Νικόλαο Πέππα, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για τα έργα μου και την πραγματοποίηση της έκθεσης.          
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω επίσης το προσωπικό του Δήμου και ιδιαιτέρως τις κυρίες Βάσω Μητρομάρα και Μαρκέλλα Κούρτη, υπεύθυνες της Πινακοθήκης, όπως επίσης και την κυρία Ιφιγένεια Μπούτση, από το τμήμα εκδηλώσεων, για τη συνεργασία και την οργάνωση της έκθεσης.
Μέσα από την πραγματικά ανθρώπινη επικοινωνία που είχα με σας και το φιλότεχνο κοινό, και έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το επίπεδο, την παιδεία, την καλλιέργεια και την ευαισθησία που έχει ο Δήμος Αμαρουσίου για την τέχνη και τον πολιτισμό. Αισθάνομαι ότι ο Δήμος Αμαρουσίου πραγματικά με κέρδισε και θέλω να εκφράσω την επιθυμία στο μέλλον να υλοποιήσω εκ νέου ατομική έκθεση με καινούργια έργα, ή και να συμμετάσχω σε ομαδικές εκθέσεις ή άλλες πολιτιστικές διοργανώσεις.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο