Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Α.Ο. «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» Αμαρουσίου για τη στήριξη στην προσπάθειά τους

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» Αμαρουσίου με επιστολή του ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του Ομίλου, με την ευκαιρία της συμμετοχής, αλλά και της στήριξης στη διοργάνωση της εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται:


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και τη στήριξη σας στη διοργάνωση της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου.


Οι Αθλητές και οι καλεσμένοι μας έμειναν ενθουσιασμένοι και αποχαιρέτησαν το Δημαρχείο με συναισθήματα ικανοποίησης. Είναι σημαντικό να νοιώθεις ότι ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια» που όλοι μαζί αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό.


Σας ευχαριστούμε επίσης για τη βοήθεια που μας προσφέρετε και για το «χρώμα» που δίνετε με την παρουσία σας, που είναι μοναδικό.


Ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγό στην τεράστια προσπάθεια μας σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς.


Η  Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
Κάτια Ηλιοπούλου, Βασίλης Βούλγαρης, Γιώργος Σταμολέκας, Λευτέρης Αθανασίου, Θάνος Πετραλιάς, Γκέλυ Μπούτου, Ελένη Δενδρινού, Καρολίνα Ματαθία, Κυριάκος Χάγερ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο