Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Νικολαράκος για την αμέριστη συμβολή του στη διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία της 3ης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι.

Ειδικότερα στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Πατούλη αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΜ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη συμβολή τόσο των συνεργατών σας στο Δήμο, όσο και τη δική σας για τη διεξαγωγή της 3ης Λευκής Νύχτας του Αμαρουσίου.

Ήταν μια καταπληκτική βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές, προκειμένου να τονωθεί η αγορά της πόλης του Αμαρουσίου και να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές και να διασκεδάσουν.

Παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που υπήρξαν εκείνη τη βραδιά, τόσο οι φορείς που πήραν μέρος στις πλατείες και στους δρόμους μας, όσο και οι καταστηματάρχες του Δήμου μας μείνανε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Εύχομαι να μας έχει ο Θεός καλά και του χρόνου να είμαστε και πάλι στην ευχάριστη θέση να συνδιοργανώσουμε την 4η Λευκή Νύχτα του Δήμου μας που είναι πλέον ένας μεγάλος θεσμός.

Αγαπητέ Δήμαρχε σε ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τη βοήθεια σου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Νικολαράκος

Πρόεδρος ΕΣΑΜ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο