Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες  προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την πολύτιμη υποστήριξη και την άμεση ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση των Συνεδρίων του Σώματος.

Στην επιστολή που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος κα Λένα Λεβίδη, η Γενική Έφορος κα Τόνια Ζώτου και η Γενική Γραμματέας κα Άντζελα Τρούσα αναφέρεται:
 

« Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη και άμεση ανταπόκρισή σας για την πραγματοποίηση των Συνεδρίων του Σώματος.
Η παρουσία των συνεργατών σας και του προσωπικού του Δήμου σας καθ’ όλη τη διάρκεια των Συνεδρίων ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική και συνέβαλε στην ακόμη αρτιότερη διεξαγωγή τους. 

Πιστεύουμε πως η προσφορά σας αποτελεί αναγνώριση του πολυετούς έργου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και δίνει σε όλους μας δύναμη και περισσότερο κέφι για δουλειά, στην προσπάθεια που γίνεται για την πολύπλευρη εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών του τόπου μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο