Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Διοικητή του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. για την έκδοση της κάρτας προνομίων “ARTEMIS CARD” στους εργαζόμενους του Κέντρου

Print Friendly, PDF & Email

Σε επιστολή του ο Διοικητής του Ε.Κ.ΕΠ.Υ.  κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιου Αμαρουσίου, σχετικά με την έκδοση της κάρτας προνομίων “ARTEMIS CARD” για τους εργαζόμενους στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.).

Αναλυτικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Παρακαλώ όπως δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες για την Απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, για την έκδοση της κάρτας προνομίων “ARTEMIS CARD”, στους εργαζόμενους στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.).

Είμαι βέβαιος, ότι όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι, ούτως ή άλλως, καταναλώνουν έναν σημαντικό αριθμό υπηρεσιών που παρέχονται από το Δήμο σας σε καθημερινή βάση, λόγω του χώρου εργασίας τους, θα επωφεληθούν των προνομίων που παρέχει η εν λόγω κάρτα, τυγχάνοντας της έμπρακτης υποστήριξης του Δήμου.

Ελπίζοντας ότι η πολύ καλή συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο εγγύς μέλλον, παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο