Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο

Print Friendly, PDF & Email

Θερμό «ευχαριστώ» προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει ο Διευθυντής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα κος Γεώργιος Φλεμοτόμος για το συνεχές ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του σχολείου.


Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται:


«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,


Στηριζόμενοι στην ευαισθησία σας απέναντι στους μαθητές μας καθώς και στην άμεση ανταπόκρισή σας στα αιτήματα μας, θα θέλαμε για μια φορά ακόμη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον σας στο σχολείο μας.


Συγκεκριμένα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ετήσια χορήγηση λεωφορείου, καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρονται οι μαθητές μας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου και να πραγματοποιείται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κολύμβησης των παιδιών του σχολείου μας.


Επίσης σας ευχαριστούμε θερμά και για τη χορήγηση δημοτικού λεωφορείου, ώστε να μεταφερθούν οι μαθητές μας και να λάβουν μέρος στην ημερίδα «Bowling» που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο.


Η συμβολή σας στο σχολείο μας είναι πάντα πολύ σημαντική και σας ευχαριστούμε θερμά.           


Ολόψυχα η Διεύθυνση, το Προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος και καλή επιτυχία στο έργο σας.


Με εκτίμηση  
Ο Διευθυντής του Σχολείου
ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
»  

Μετάβαση στο περιεχόμενο