Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Αθλητικό Όμιλο «Τρίτων» Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ευχαριστεί η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου για τη σημαντική συμβολή και βοήθεια του προς το Σύλλογο, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου ο Σύλλογος να πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών του Συλλόγου.


Στην επιστολή που υπογράφουν η Πρόεδρος κα Αναστασία Μέτσιου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης αναφέρεται:


« Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου με επισημότητα ο Σύλλογος μας να πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και τη βράβευση των αθλητών μας.
Θεωρούμε τη συμβολή σας και τη βοήθεια σας προς το Σύλλογο μας σημαντική. Οι επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών μας οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στο συνεχή και αδιάκοπο ενδιαφέρον σας για τον αθλητισμό της πόλη μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο