Θερμές ευχαριστίες από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προς τους φορείς και τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους ενόψει των εορτών του Πάσχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Print Friendly, PDF & EmailΗ Ταμίας της Λέσχης Lions Αμαρουσίου Κ. Καπικάρη με εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την παράδοση μεγάλης ποσότητας από πασχαλινά τσουρέκια.


Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αμαρουσίου Ελ.Αυγουστινιάτου με την υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελ. Γιαννακοπούλου και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Στιγμιότυπο από την προσφορά της Amway ζυμαρικών, ειδών ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικών.   


Ένα «μεγάλο ευχαριστώ» απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης προς όλους όσους προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα, πασχαλινά εδέσματα και είδη πρώτης ανάγκης, προκείμενου να διατεθούν σε οικογένειες της πόλη μας που έχουν ανάγκη.

«Η κοινωνική ευαισθησία, η αλληλεγγύη, η αγάπη και το νοιάξιμο προς το συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας που δίνει καθημερινά αγώνα για την επιβίωσή του, φέρνει πιο κοντά το μήνυμα της Ανάστασης και δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο» σημειώνει ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης απευθύνοντας μαζί με τις ευχαριστίες του τις εγκάρδιες ευχές του προς όλους για τις εορτές του Πάσχα.


Οι προσφορές των συμπολιτών μας, αφού τακτοποιήθηκαν σε δέματα από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέρθηκαν σε   400 οικογένειες της πόλης μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Οι ευγενικοί χορηγοί της προσπάθειας του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας με τα προϊόντα που προσέφεραν είναι οι κάτωθι:


– ΑΜWΑΥ: ζυμαρικά, είδη ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά για 100 οικογένειες.


– Λέσχη Lions Αμαρουσίου: 300 πασχαλινά τσουρέκια.


– Κοινωνικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμαρουσίου: τρόφιμα μακράς διάρκειας.


– Οι μαθητές και μαθήτριες του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου: Τρόφιμα μακράς διάρκειας.


– Η Μ.Κ.Ο «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών: Μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα.


– Οι παραγωγοί από τις δράσεις του Δήμου διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες: Σημαντική ποσότητα φρέσκων προϊόντων.


–  Οι πολίτες, κος Νικόλαος Ραμπαούνης και Δημήτρης Μπότσης: τρόφιμα πρώτης ανάγκης.  
             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο