Θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον Παραολυμπιονίκη αθλητή του «ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ» Κώστα Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον Παραολυμπιονίκη Αθλητή του Συλλόγου «ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ» , Κώστα Δήμου για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε  στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Ο Κώστας Δήμου κυνήγησε το μετάλλιο μέχρι τέλους και άγγιξε το βάθρο στον τελικό των +107 Kg σε πάγκο στο άθλημα της Άρσης Βαρών, κατακτώντας την τέταρτη θέση.
Εάν δεν είχε ακυρωθεί η τρίτη προσπάθειά του στα 229 κιλά για τεχνικούς λόγους θα είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.    

Ο πρώην πολίστας της ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού και με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα μέχρι το 2008, είναι η πρώτη φορά που συμμετείχε σε Παραολυμπιάδα, ενώ είναι αθλητής  και την ομάδας μπάσκετ του «ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ». 

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρει:
«Έχεις τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας για το μεγαλείο και τη δύναμη ψυχής, αλλά και τον ωραίο αγώνα που έδωσες, κάνοντάς μας υπερήφανους για τη συμμετοχή σου στην Ελληνική Αποστολή στο Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.        
 Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στις αθλητικές συμμετοχές σου και σύντομα να σε χειροκροτήσουμε ξανά  για τις αθλητικές κατακτήσεις σου ».          

 

Σχετικά αρχείαΘερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον Παραολυμπιονίκη αθλητή του «ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ» Κώστα Δήμου

Μετάβαση στο περιεχόμενο