Θερμά συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλων και Πρέσβειρα Αθλητισμού του Δήμου Άγη Κασούμη για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Σκοποβολή για 37η χρονιά

Print Friendly, PDF & Email

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Σκοποβολή κατέκτησε για 37η χρονιά η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλων και Πρέσβειρα  Αθλητισμού στο Δήμο Αμαρουσίου  Άγη Κασούμη  στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας, όπου επικράτησε άνετα στον κυρίως αγώνα για το σπορ Πιστόλι Γυναικών με 570/600, κατακτώντας την 1η θέση με 7 κεντρικά δεκάρια και 8 βαθμούς.            

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε στην Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην σκοποβολή τα εγκάρδια συγχαρητήρια του μαζί με τις θερμότατες ευχές του  και για άλλες ακόμη λαμπρές διακρίσεις.
 « Σας συγχαίρω από καρδιάς που για μια ακόμη χρονιά κατακτήσατε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδας στην Σκοποβολή και σας εκφράζω εκ μέρους όλης της πόλης και των κατοίκων της το θερμό μας ευχαριστώ για τη  χαρά και την υπερηφάνεια που μας χαρίσατε ως κάτοικος της πόλης μας. Είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αθλητική σας προσπάθεια για περισσότερες λαμπρές νίκες!»

Στα 37 χρόνια καριέρας της στη Σκοποβολή η Άγη Κασούμη έχει κατακτήσει συνολικά περισσότερες από 50 πανελλαδικές νίκες, ξεκινώντας από πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία παίδων, μετέπειτα στην κατηγορία νεανίδων με τουφέκι και παράλληλα με πιστόλι και αργότερα στη κατηγορία γυναικών με πυροβόλο πιστόλι και αεροβόλο πιστόλι.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο

Μετάβαση στο περιεχόμενο