Θέματα πολιτισμού στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email

Θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη με τον Διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών Dr Avtandil V. Mikaberidze  και των συνεργατών του, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου,   παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλιώτη.    

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  απεδέχθη στο πλαίσιο της Ελληνο- Γεωργιανής  φιλίας και συνεργασίας την πρόταση του Διευθυντή του Ινστιτούτου για τη διοργάνωση στο Δήμο Αμαρουσίου διημερίδας πολιτισμού και πρότεινε να ενταχθεί στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Στο πρόγραμμα της διημερίδας όπως ανέπτυξε ο Dr Avtandil V. Mikaberidze  θα περιλαμβάνονται εκδηλώσεις με χορωδίες, μπαλέτο και χορευτικές ομάδες, αλλά και έκθεση ζωγραφικής και κοσμήματος με έργα σημαντικής αξίας Γεωργιανών καλλιτεχνών.
Παράλληλα, ευχαρίστησε το κ. Πατούλη για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στη δημιουργία Κοινωνικού Οφθαλμιατρείου στο χώρο του Γεωργιανού Ινστιτούτου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών για την τιμητική επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, σημειώνοντας ότι οι Ελληνο- Γεωργιανές σχέσεις έχουν ένα σταθερό υπόβαθρο χιλιάδων ετών και τόσο ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, όσο και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα συμβάλει στην προώθηση και ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών. 

 

Σχετικά αρχείαΘέματα πολιτισμού στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών

Μετάβαση στο περιεχόμενο