Θέμα καιρικών συνθηκών το «πάγωμα» των εργασιών ασφαλτόστρωσης σε οδούς πέριξ του Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή σχόλια και ερωτήματα που έχουν τοποθετηθεί στα social media και αφορούν στην περαίωση των έργων ασφαλτόστρωσης στις οδούς Θέμιδος, Νερατζιωτίσσης και Λέκκα που περικλείουν το Εμπορικό Κέντρο της πόλης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, έχει να ενημερώσει τους πολίτες ότι:

Οι πρόδρομες εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί και στις τρεις οδούς – έχει γίνει η πρώτη ισοπεδωτική στρώση προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και απομένει η τελική στρώση. Η περαίωση των έργων διακόπηκε αφενός από τις συχνές βροχοπτώσεις κατά το προηγούμενο διάστημα αφετέρου από τη μεσολάβηση της εορταστικής περιόδου.

Δεδομένου ότι ούτε οι έμποροι αλλά ούτε και οι καταναλωτές θα επιθυμούσαν ένα εορταστικό κέντρο – εργοτάξιο, με την ολοκλήρωση πλέον της περιόδου των Χριστουγέννων και με τη σταθεροποίηση των καιρικών συνθηκών, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις παραπάνω οδούς θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο.

Επομένως, όσοι τυγχάνει να οδηγούνται σε λανθασμένα συμπεράσματα, θέλουμε να γνωρίζουν ότι οι εργασίες είναι σε εκκρεμότητα και πολύ σύντομα θα έχουν  ολοκληρωθεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο