Θεατρικό ταξίδι στις γειτονιές της πόλης από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 125Kb|


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππας, η σύζυγος του Δημάρχου Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη και κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι από τη γειτονιά Σωρού Λάκκα Κόττου διασκέδασαν με την παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».
|download file .jpg 70Kb|


|download file .jpg 131Kb|

Πολύ γέλιο χάρισε σε μικρούς και μεγάλους η παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι», στο θεατρικό ταξίδι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην περιοχή Σωρού Λάκκα Κότου.


Η παράσταση συνδυάζει το θέατρο Σκιών με τα κλασσικό θέατρο, καθώς οι φιγούρες και οι ηθοποιοί εναλλάσσονται συνομιλούν και συμπράττουν σε ένα λαϊκό θέαμα γεμάτο μουσική, χιούμορ σάτιρα, μηνύματα και σχόλια για την κοινωνικό πολιτικό οικονομική κατάσταση της χώρας.


Ήδη την παράσταση έχουν απολαύσει οι κάτοικοι στις γειτονιές Ν. Φιλοθέης, Ψαλιδίου, Εργατικών Κατοικιών Αναβρύτων,  Αγίου Θωμά, ενώ τις επόμενες ημέρες ο Καραγκιόζης και η παρέα του θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στις γειτονιές Ν. Λέσβου, Παραδείσου και στην πλατεία Αγίας Λαύρας.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αναφέρει:
« Οι εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης μας γίνονται πλέον θεσμός. Στόχος μας είναι οι κάτοικοι της κάθε γειτονιάς να μπορούν να συμμετέχουν στα δρώμενα της πόλης χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν στο κέντρο. Στο πλαίσιο αυτό για ένα μήνα περίπου το θέατρο  θα ταξιδεύει στις γειτονιές χαρίζοντας σε όλη την οικογένεια ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο