Θεατρική παρουσίαση του έργου του Πλάτωνος «ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» από το Ιδεο-θέατρον, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, ώρα 19:00,
Αμφιθέατρο πολυχώρου MAROUSSI PLAZA
 
Το έργο του Πλάτωνος «ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» παρουσιάζει το Ιδεο-θέατρον (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, Φιλοσοφίας και Τέχνης) του Ραδάμανθυ Αναστασάκη, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


«Το 399 π.χ. η Αθηναϊκή Δημοκρατία γράφει τη μελανότερη σελίδα στην ιστορία της. Οδηγεί στο Δικαστήριο και καταδικάζει σε θάνατο, δολοφονεί τον Μέγα ερευνητή των δυνάμεων της ανθρώπινης ψυχής και φύσεως, το σοφότερο δικαιότερο και αγαθότερο άνθρωπο σε όλη τη γη, τον Σωκράτη.
Όμως εκείνος δεν απολογήθηκε ανεβαίνοντας στο βήμα του Δικαστηρίου, αλλά με βήμα το κατώφλι του θανάτου απευθύνθηκε στην ανθρωπότητα του μέλλοντος.»    


Η παρουσίαση του έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του πολυχώρου MAROUSSI PLAZA (Φραγκοκλησσιάς 3Α & Γρανικού, πρώην Village Cinema, Παράδεισος Αμαρουσίου).


Για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Αμαρουσίου  θα διαθέσει λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη δωρεάν μεταφορά από το σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Ώρα αναχώρησης: 18:40.
Επιστροφή από το MAROUSSI PLAZA μετά το πέρας της εκδήλωσης.


H είσοδος είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210–5237543, 693-73.92.566

Μετάβαση στο περιεχόμενο