Τέλος στα σενάρια για παύση της λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου έβαλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τους εργαζομένους της

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο για θέματα δημοτικής συγκοινωνίας Γ. Ζήκο, στην ενημέρωση των οδηγών για θέματα λειτουργίας της υπηρεσίας.


Τα σενάρια που κυκλοφορούν περί διακοπής της λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας στο Μαρούσι διέψευσε κατηγορηματικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση ενημέρωσης που είχε με εργαζόμενους στην υπηρεσία, διευκρινίζοντας ότι στόχος της διοίκησης δεν είναι η συρρίκνωση και κατάργηση της δημοτικής συγκοινωνίας αλλά η ανανέωση του στόλου και η βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβάτη.


Μιλώντας προς τους εργαζομένους, οδηγούς, επόπτες, τεχνικό προσωπικό που απασχολούνται στον τομέα της δημοτικής συγκοινωνίας, παρόντος και του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου για θέματα συγκοινωνίας Γιώργου Ζήκου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση για την ανανέωση του στόλου της δημοτικής συγκοινωνίας με την εξασφάλιση μέσω χορηγίας 3 σύγχρονων λεωφορείων. «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο μέσα στην επόμενη διετία να έχουμε ανανεώσει περαιτέρω τον στόλο των οχημάτων της δημοτικής μας συγκοινωνίας και βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προσφέροντας στον επιβάτη ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση».


Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης, συζητήθηκαν, επίσης, αιτήματα και εργασιακά θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε σχετικά ο Δήμαρχος, καταθέτοντας την πρόθεση να εξεταστούν ως προς τη δυνατότητα ικανοποίησης και διευθέτησής τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο