Τελετή λήξης των εσωτερικών πρωταθλημάτων βόλεϊ, TAE KWON DO & ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη απονέμουν το κύπελλο και τα μετάλλια στους νικητές του ποδοσφαίρου.
|download file .jpg 122 KB|


Ο κ. Σταθούλης στην απονομή του τουρνουά των Δημοτικών σχολείων, με τη νικήτρια ομάδα του Οδυσσέα και την προπονήτριά της κ.Ελ.Στεφοπούλου.
|download file .jpg 125 KB|


 |download file .jpg 133 KB|


Με τη συμμετοχή  εκατοντάδων παιδιών και σε γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη και του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» κ.Σ.Σταθούλης, έγιναν το Σαββατοκύριακο  οι τελετές λήξης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εσωτερικών προγραμμάτων και των πρωταθλημάτων των τμημάτων βόλεϊ,  TAE KWON DO & ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο κ.Πατούλης απένειμε στους νικητές των νικητών των εσωτερικών πρωταθλημάτων τα μετάλλια και τα διπλώματά τους, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη για την επιτυχημένη χρονιά.


«Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους γυμναστές, τους προπονητές και τους εργαζόμενους.


Τα πάνω από 400 παιδιά που συμμετείχαν στα εσωτερικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τα 100 παιδιά στο βόλεϊ απέδειξαν ότι έχουν καλλιεργήσει το Αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που θα τους είναι πολύτιμα εφόδια στην ζωή τους», τόνισε ο κ.Πατούλης.


Ποδόσφαιρο


Με την ευκαιρία της λήξης των πρωταθλημάτων, έγινε στο γήπεδο Ζεκάκου τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετείχαν παιδιά της  Α’ και Β’ Δημοτικού. Μετά το τέλος, έγιναν οι απονομές στους νικητές των εσωτερικών πρωταθλημάτων του Αθλητικού Οργανισμού. Πρωταθλητές στην κατηγορία των Γυμνασίων ήταν η ομάδα του 7ου γυμνασίου με προπονητή τον κ.Κ.Εγγλέζο.


Στην κατηγορία ηλικίας 5ης- 6ης  Δημοτικού, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 6ου Δημοτικού με προπονητή επίσης τον Κ.Εγγλέζο, ενώ πρωταθλήτρια στην κατηγορία 3ης- 4ης   Δημοτικού αναδείχθηκε η ομάδα του 4ου Δημοτικού με προπονητή τον κ.Θ.Μαργαρίτη.


Βόλεϊ


Στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» έγινε η λήξη των εσωτερικών αγώνων των προγραμμάτων βόλεϊ στις κατηγορίες ηλικιών δημοτικού-γυμνασίου του Αθλητικού Οργανισμού.


Στα γυμνάσια, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 6ου γυμνασίου με προπονητή τον κ.Γ.Γιαννίτσα, 2η ήταν η ομάδα του 5ου γυμνασίου, ενώ την 3η θέση κατέλαβε το 7ο γυμνάσιο με προπονητή τον Δ.Γιέπο.


Στα δημοτικά, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του «Α. Σ. Οδυσσέας», 2η η ομάδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου και 3η η 2η ομάδα του Οδυσσέα.


ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ


Στην αίθουσα του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου έγινε η λήξη της χρονιάς των προγραμμάτων TAE KWON DO του Αθλητικού Οργανισμού, με τις εξετάσεις για την απόκτηση ζώνης σε 70 ενήλικες και παιδιά δημοτικού-γυμνασίου, με εξετάστρια την κ.Γωγώ Αγγελάκου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο