«Ταξιδιώτες του Ονείρου»: Μεγάλη συναυλία αγάπης με τον Γ. Χατζηνάσιο και 300 παιδιά επί σκηνής

Print Friendly, PDF & Email

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017,ώρα 19:30, Στοά Καλατράβα ΟΑΚΑ      

Γιώργος Πατούλης: «Φιλοδοξούμε ο Δήμος μας να γίνει Παγκόσμιος Προορισμός Τουρισμού Υγείας, Άθλησης & Επιχειρηματικότητας»

Ανοιχτό προσκλητήριο απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε όλους να συμμετάσχουν στο οδοιπορικό για την καθιέρωση του Αμαρουσίου σε Παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας, με έναρξη τη συμβολική εκδήλωση κοινωνικής και πολιτιστικής διάστασης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 19.30, στο χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου (Στοά Καλατράβα).
 Στο χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, γεννιέται η νέα Εποχή για το Μαρούσι και τους δημότες του, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγαλειώδη γιορτή που σηματοδοτεί το Αύριο της Πόλης που οραματιζόμαστε.

Σε ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών, ενώνουμε τις φωνές μας με τη νεανική ορμή για να διασπείρουμε την Ελπίδα της ανάπτυξης και της προοπτικής, οριοθετώντας έτσι την επόμενη μέρα για το Μαρούσι, ως παγκόσμιο πόλο έλξης του Τουρισμού Υγείας, του Αθλητισμού και του επιχειρείν.  Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο δράσεων και πρωτοβουλιών με μακροπρόθεσμα δυνητικά οφέλη για όλους, ξεκινάμε το οδοιπορικό όλοι μαζί, για να κάνουμε το όραμα του Αμαρουσίου, ως πρότυπης πόλης, πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εκδηλώσεις της 15ης Ιουνίου συνδυάζονται και με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, δημιουργώντας από κοινού ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο κοινό μας όραμα και θα εμπνεύσει στο μέλλον τις προσδοκίες των παιδιών μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ την παρουσίαση θα έχει ο γνωστός παρουσιαστής κ. Νίκος Παπαδάκης.
 Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες: Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου), Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου – Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού) και Con Anima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου).

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών από τις 06:00 το απόγευμα λεωφορεία  θα πραγματοποιούν δρομολόγια με αφετηρίες:
-Το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα)
– Το Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου)
-Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης).

 Τα  λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια και για την επιστροφή   μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 

Σχετικά αρχείαΠόστερ Ταξιδιώτες του Ονείρου»: Μεγάλη συναυλία αγάπης με τον Γ. Χατζηνάσιο και 300 παιδιά επί σκηνής

Μετάβαση στο περιεχόμενο