Ταξίδι στο Παιδικό Όνειρο με την «Ωραία Κοιμωμένη» μια ξεχωριστή παράσταση από τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email

Με μια ξεχωριστή παράσταση ενός πασίγνωστου παραμυθιού, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου αποχαιρετούν την φετινή χρονιά.
Οι μικροί μας φίλοι μας προσκαλούν να περιπλανηθούμε μαζί τους στον μαγικό κόσμο της «Ωραίας Κοιμωμένης» των αδερφών Γκριμ σε μουσική Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:30 στο Κεντρικό γήπεδο Αντισφαίρισης (τένις) του ΟΑΚΑ, οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος, έναντι αφετηρίας λεωφορείων ΕΘΕΛ.


Βασιλιάδες, βασίλισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες και όλοι οι ήρωες του παραμυθιού υπό τον ήχο της κλασσικής μουσικής του Τσαϊκόφσκι υπόσχονται να σας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης,  με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς τονίζει: «Εργαζόμαστε καθημερινά, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές σε υλικοτεχνικά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να προσφέρουμε μέσα από τους 12 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου σε κάθε οικογένεια, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα υπηρεσίες ποιότητας, που θα συμβάλλουν στην σωστή και υγιή ανατροφή και ανάπτυξη των παιδιών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο