Τα βραβεία απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Ο. Παραδείσου, που συμμετείχαν στο 1ο Πασχαλινό Τουρνουά ARENACUP 2014

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης απονείμει τα μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, παρουσία του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Δ. Λέμη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον  Δ/ ντη του κέντρου Arena Soccer Club κος  Ν. Καράκο στη βράβευση των μικρών ποδοσφαιριστών, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Ν. Πέππα, Δ, Σμυρνή και των Δημοτικών Συμβούλων Ελ. Λέκκα και Δημήτρη Καρλαύτη.


Στην αθλητική εκδήλωση για την απονομή των μεταλλίων στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, που συμμετείχαν στο 1ο Πασχαλινό Τουρνουά ARENACUP 2014 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στους αγώνες συμμετείχαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, της ΑΕΚ, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, της Ελληνοαγγλικής Σχολής και του GALAXY.     


Ο κος Πατούλης απονέμοντας την τιμητική διάκριση στους μικρούς αθλητές, τους συνεχάρη για την αγωνιστικότητά τους και τους ανακοίνωσε την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι.
Απονομές πραγματοποίησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ζήκος και Δημήτρης Καρλαύτης.


Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ κος Δημήτριος Λέμης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του και την υποστήριξη που παρέχει στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.


Την εκδήλωση παρουσίασε ο Διευθυντής του κέντρου Arena Soccer Club κος Νίκος Καράκος, που ευχαρίστησε επίσης τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και τους γονείς που συμμετείχαν στο αθλητικό αυτό γεγονός και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση σε όλους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο