Τα θέματα της περιοχής του Ψαλιδίου συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με την Πρόεδρο  Β. Τζιτζικοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, του  Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγιάννη και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) Γ. Ζήκου.
|download file .jpg 84KB|



Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, του  Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) Γεώργιου Ζήκου.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με τους συλλόγους και φορείς της πόλης, προκειμένου να υπάρξει μία διεξοδική συζήτηση σε θέματα που αφορούν στις γειτονιές της πόλης.


Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι στα ζητήματα της σήμανσης και του φωτισμού των νέων οδών και των οδών ήπιας κυκλοφορίας, οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει θα συνεχισθούν, ενώ η χαρτογράφηση για τη σωστή τοποθέτηση των κάδων είναι προγραμματισμένη και για την περιοχή του Ψαλιδίου, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την πόλη.

 «Όλα τα έργα που έχουν προγραμματισθεί για την περιοχή δρομολογούνται μέσα από σκληρή και επίμονη προσπάθεια και διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία» σημείωσε ο κ. Πατούλης.      
Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι μετά τη διάνοιξη όλων των οδών θα εξετασθεί τα θέμα των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και το θέμα της δημιουργίας παιδικής χαράς στην πλατεία Λακωνίας.


Την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση στα ζητήματα που αφορούν στη γειτονιά του Ψαλιδίου εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. προς τη Δημοτική Αρχή μετά το πέρας της συνάντησης.



 






Μετάβαση στο περιεχόμενο