Τα θέματα της περιοχής της Κοκκινιάς συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εκπροσώπους του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου κ. Ιωαν. Αρίδα, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα και του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγου κ. Ευάγγελου. Ματσούκη.
|download file .jpg 90KB|


Συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η Διοίκηση του Δήμου με τους συλλόγους και φορείς της πόλης.


Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή της Κοκκινιάς, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα και του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγου κ. Ευάγγελου Ματσούκη.


Ειδικότερα, συμφωνήθηκε η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο και η οποία προβλέπει τη μονοδρόμηση της οδού Κονίτσης, καθώς και λοιπές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Όσον αφορά στο ζήτημα της διευθέτησης των ομβρίων υδάτων η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Αρίδα ότι μόλις ολοκληρωθεί  η μελέτη, ο φάκελος θα κατατεθεί στην Περιφέρεια για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.


Στη συνάντηση που διεξήχθη σε καλό κλίμα, εκφράστηκε η αμοιβαία διάθεση για καλή συνεργασία, ώστε παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες να δοθούν λύσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην Κοκκινιά.Μετάβαση στο περιεχόμενο