Τα θέματα της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου εξετάστηκαν στη συνάντηση του συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» με το Δήμαρχο Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 105KB|
Από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» παρόντων στελεχών της Διοίκησης.


Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος», είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους συνεργάτες του στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η Διοίκηση του Δήμου με τους συλλόγους και φορείς του τόπου.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα παρόντων, επίσης, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα, και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, εξετάστηκαν θέματα κυκλοφορίας αλλά και καθαριότητας που αντιμετωπίζουν οι περίοικοι της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης.


Το Δ.Σ του συλλόγου έθεσε υπόψη του Δημάρχου και των συνεργατών του, τους προβληματισμούς του σχετικά με τα σχέδια για ανέγερση κτιρίου στη γειτονιά τους που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση υπεραγοράς.


Ο Δήμαρχος καθησύχασε τους εκπροσώπους του συλλόγου ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού με παρέμβασή της η Διοίκηση του Δήμου σταμάτησε την ανοικοδόμηση και τα όποια σχέδια της εταιρίας ματαιώθηκαν.


Μετάβαση στο περιεχόμενο