Τα συγχαρητήρια τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την πρωτοβουλία βράβευσης του καθηγητή και συγγραφέα Ε. Σπανδάγου εκφράζουν η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Μαθηματικών & ο Πνευματικός Όμιλος Ρεθυμνίων

Print Friendly, PDF & Email

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη συγχαίρουν με επιστολές τους η «Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Μαθηματικών» (Δ.Α.Κ.Ε. –Μ) και ο Πνευματικός Όμιλος Ρεθυμνίων «Το Ρέθεμνος των Γραμμάτων» για την πρωτοβουλία του να βραβεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου τον καθηγητή και συγγραφέα κ. Ευάγγελο Σπανδάγο για το πολυσήμαντο και πολύπλευρο έργο του, που αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.          


Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε. – Μαθηματικών, σε επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσιάρης, Ομ. Καθηγητής του Παν/μίο Πατρών, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Θωμάς Μουγιάκος, π. Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδος και ο Ειδ. Γραμματέας κ. Σπύρος Βαρδάκης Δρ. Παν/μιου του Γκέντιγκεν, αναφέρεται:
« Η Δ.Α.Κ.Ε. Μαθηματικών σας συγχαίρει για την απόφασή σας να βραβεύσετε τον Γεν. Γραμματέα της κινήσεως μας μαθηματικό – συγγραφέα κ. Ευάγγελο Σπανδάγο για το μεγάλο έργο του στις θετικές επιστήμες της Αρχαίας Ελλάδος (μαθηματικά, αστρονομία, φυσική). Έχει συγγράψει 142 σχετικά βιβλία.
Είναι καιρός νομίζουμε να προβάλλεται το πνευματικό έργο των ανθρώπων του χώρου μας.»


Επίσης στην επιστολή του Πνευματικού Ομίλου Ρεθυμνίων, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ηλιάκης, δάσκαλος – δημοσιογράφος, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σχοινάς καθηγητής μαθηματικών και η Γεν. Γραμματέας κα Παρασκευή Σακοράφου αρχιτέκτων, σημειώνουν:
«Ο Όμιλος μας σας συγχαίρει για την πρωτοβουλία σας να βραβεύσετε τον εκλεκτό Ρεθύμνιο κ. Ευάγγελο Σπανδάγο για το μεγάλο έργο του στην Αρχαία Ελληνική Επιστήμη.
Πρωτοβουλίες σαν τη δική σας έχουν μεγάλο συμβολισμό στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο